Añadir nuevo comentario

Boda a Masia la Torre del Gall - Max i Xavi

cerimonia gay aprop de barcelona
boda gay preparatius
els preparatius dels nuvis
la mare del nuvi
boda gay aprop de Barcelona
cerimonia civil boda gay
el padri del nuvi
boda gay parlaments
boda gay cerca de Barcelona
boda gay cerca de Barcelona
Boda gay en masia cerca de Barcelona
boda gay en masia
boda gay en masia cerca de Barcelona
boda gay aprop de Barcelona
boda gay en masia cerca de Barcelona
boda gay en masia cerca de Sitges
boda en la masia la torre del gall
entrada dels nuvis a la torre del gall
boda gay en masia cerca de Barcelona
tallant el pastís de boda
boda gay en masia cerca de barcelona
espectacle a boda gay
espectáculo en boda gay cerca de Barcelona
amigos boda
el baile de novios en boda gay
boda gay barcelona
fiesta en boda gay
baile original de boda
fiesta en la boda
los amigos de los novios
boda a masia la torre del gall

El Max i el Xavi fa 25 anys que estan junts i ho van voler celebrar casant-se.

El dia va començar a casa del Max i el Xavi. Després de preparar-se i vestir-se, van anar a la masia de Mas Catarro. Allà es va celebrar la cerimònia civil de casament. Cal recordar que la boda gay no es va poder dur a terme a Espanya fins l'any 2005, es a dir, fins 14 anys després que els nostres nuvis comencessin la seva relació. La cerimònia va ser emotiva, conduïda entre l'alcaldessa del municipi i un amic de la parella (un crack el Jordi !!!). Es van produir moments molt bonics entre els nostres nuvis i les seves mares durant les entrades i tot un seguit de mirades de complicitat, gestos i senyals.

Després de la boda, el banquet es va fer a la Masia la Torre del Gall, a escassos 10 minuts d'on es va fer la boda. Allà els esperaven l'Anna, la Sílvia i tot l'equip de la Torre del Gall. I els esperaven amb moltes ganes ja que, anys enrere, el Xavi havia estat cambrer de la masia i els feia una gran il.lusió retrobar-se en un dia tan especial.  

Els amics van sorprendre als nuvis amb una representació a base d'hombres que va provocar la sorpresa i els aplaudiments de tots els assistents al casament. Després, el Max i el Xavi, tots dos persones de teatre, van fer del seu primer ball, una sorprenent coreografia teatrelitzada. Després festa, mooolta festa !!!

El Max i el Xavi han hagut de passar per un munt de moments difícils: l'acceptació a nivell social de la seva condició sexual en un poble petit 25 anys enrere, marxar a Japó per feina durant una temporada mentre l'altre l'esperava a 11.000 km de distància, algun que altre problema de salut, la pèrdua de persones molt properes ... Totes aquestes traves però, el que van fer va ser consolidar la relació entre el Max i el Xavi, fer-la forta i intensa. El Max i el Xavi tenen un munt de persones al seu voltant que els estimen. És normal que sigui així ja que són autèntics. Totes els convidats que eren allà hi eren perquè volien ser-hi. Perqué s'estimen al Max i al Xavi i se'ls hi nota. 

Durant el dia del casament van riure, van plorar, van cantar, ballar, saltar, córrer, ... Durant el dia del casament van comportar-se com són. Autèntics. 

Per a nosaltres heu estat una troballa nois !!! 

---

Banquet:  Masia la Torre del Gall

Flors: Ferran Florista

DJ: Discotecat