Boda en Vallformosa - Joan & Mireia

Que ens truqui el Joan i ens digui que ens vol a la seva boda a Vallformosa, ens va fer extremadament feliços. Al Joan el vam conèixer quan treballava juntament amb el Javi i tot el seu equip d’Sparagaria en un casament a Vallformosa. De seguida vam tenir bona connexió (volem pensar que la bona gent s’entén fàcilment). 
La Mireia, la núvia, la vam conèixer a l’estudi. Ens explicava que des que era una nena portava imaginant com seria el seu casament. Sabia com seria el seu vestit, el seu vel,… Quan en parlava, se li il.luminaven els ulls. Cada cop que vinc a veure-us acabo amb llàgrimes d’emoció, ens deia. 
La cerimònia va ser a l’Ermita de Bruguers, on els pares de la núvia s’havien casat anys enrere. 
El banquet i la festa, organitzats per Sparagaria, es va fer a Vallformosa. La Masia lluïa fantàstica. La veritat és que tots volíem que superés les espectatives del que s’havia imaginat la Mireia. Fins i tot, un cotxe de cavalls els esperava per a fer la seva entrada. De la coordinació de tot plegat se'n va encarregar l'Elena de Vallformosa.
Sparagaria va treure un 11 sobre 10. El shoowcooking, la presentació dels plats, la decoració de tots i cada un dels racons. El Javi i el seu equip ho havien tornat a fer. 
Deixeu-nos també que destaquem el treball floral. Rams, centres de taula, seating, … una meravella imaginada i elaborada pel Jaume, florista i amic de la parella.
 
Banquet:  Vallformosa
Catering: Sparagaria
Vestit núvia: Rosa Clarà

Añadir nuevo comentario